GGZ-InGeest_HCH-020-40403

Werken bij GGZ inGeest

Verpleegkundige

#watdrijftjou?

“Mijn grootste drijfveer in dit vak zijn cliënten die door alles en iedereen zijn opgegeven. Om hen weer hoop en perspectief te bieden, dat is waar ik het voor doe.”

 

Bekijk de video van Joost (Coördinerend Begeleider) en Jacomijn (Verpleegkundige) over hun werkzaamheden bij GGZ inGeest.

GGZ-InGeest_HCH-014-40287

“Ik denk dat mensen bij de term “verpleegkundige” denken aan heel veel medische handelingen. Wat wij als verpleegkundigen doen is met name injecties verstrekken en wondverzorging.  Maar verder doen we heel veel in het begeleiden van mensen in hun leefomgeving.”

Jacomijn (Verpleegkundige)
GGZ-InGeest_HCH-012-40274

“Het is fijn dat je als patiënt bij GGZ inGeest zoveel verschillende mensen om je heen hebt die je kunnen helpen. Dat je weet waar je naartoe kunt met je vragen, dat je je niet vergeten voelt en dat je op elk gebied steun ervaart.

Joost (Coördinerend Begeleider)

#watdrijftjou?

¨Werken als verpleegkundige bij de crisisdienst in Amsterdam is nooit van tevoren weten hoe de werkdag loopt.¨

 

Bekijk de video van Ingeborg (Ambulant verpleegkundige) en Ivo (Basisarts) over hun werkzaamheden bij de crisisdienst in Amsterdam.

Wat bieden wij jou?

Veel variatie

Binnen één van onze clusters heb je als verpleegkundige oneindig veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om te werken in een opnamekliniek, ambulant team, crisisdienst of de acute psychiatrie. Ieder cluster biedt andere carrièremogelijkheden, kies de werkplek die bij jouw past. GGZ inGeest is dé werkgever waar je nog jaren vooruit kunt!

Jouw ontwikkeling staat centraal

Zoek je verdieping en doorgroeimogelijkheden? GGZ inGeest is een erkende praktijkinstelling voor de opleiding Verpleegkundig Specialist GGZ. Door onze opleidingsmogelijkheden blijf je jezelf ontwikkelen en kun je doorgroeien tot regiebehandelaar.

Vacatures verpleegkundige

Bekijk alle vacatures

Contact

Ben je verpleegkundige maar vind je het lastig om te beslissen welke plek binnen onze organisatie het beste bij je past? We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van recruiters neemt graag contact met jou op.

 

Kopie van GGZ-InGeest_HCH-038-40525

Bel mij terug