Ga naar de inhoud

Gz-psycholoog

Als gz-psycholoog bij GGZ inGeest ben je sterk verbonden met de academische wereld. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelingen, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van de mentale gezondheidszorg. Je werkt samen met onderzoekers en clinici uit verschillende disciplines, zodat je jouw kennis en ervaring in kunt zetten voor baanbrekend onderzoek en innovatieve behandelingen.

Gz-psycholoog

Gz-psycholoog

Wat je doet als gz-psycholoog

Je belangrijkste werkzaamheden als GZ-psycholoog omvatten het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen, het bieden van individuele en groepstherapieën, en het bieden van ondersteuning aan cliënten met diverse psychische problemen. Daarnaast werk je nauw samen met multidisciplinaire teams van zorgverleners en neem je deel aan behandelbesprekingen om de beste zorg voor onze cliënten te waarborgen.

Gz-psycholoog

Is het mogelijk om mijn uren te verdelen over verschillende locaties?

Ja dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een FACT-team en een kliniek.

Gz-psycholoog

Welke opleiding- en doorgroeimogelijkheden zijn er?

GGZ inGeest biedt verschillende opleidingsmogelijkheden voor gz-psychologen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit omvat interne trainingen, workshops en cursussen, evenals externe opleidingsmogelijkheden die gerelateerd zijn aan specifieke interessegebieden of specialisaties binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Wat betreft doorgroeimogelijkheden, biedt GGZ inGeest diverse carrièrepaden voor gz-psychologen. Je kunt doorgroeien naar leidinggevende posities binnen onze organisatie, zoals teamleider of expertiseleider. Ook bieden we mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek en het volgen van een postdoctorale opleiding tot klinisch (neuro)psycholoog.

Meer weten over onze opleiding tot klinisch (neuro)psycholoog? Ga naar de pagina via de knop hieronder.

Gz-psycholoog

Opleidingsbudget

Bij GGZ inGeest moedigen we continue professionele ontwikkeling aan. Daarom hebben wij een opleidingsbudget van 1500,- beschikbaar bij een dienstverband van minimaal 24 uur of meer. Uit dit opleidingsbudget worden ook de registratiekosten en nascholing die nodig zijn voor herregistraties en vakliteratuur betaald.

Vragen over dit vakgebied?