Ga naar de inhoud

Klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog bij GGZ inGeest ben je een essentieel onderdeel van ons toegewijde team dat zich richt op het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan onze cliënten. Je werkt in een stimulerende en professionele omgeving waar je de kans krijgt om je expertise verder te ontwikkelen en een verschil te maken in het leven van anderen.

Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Wat je doet

Je voornaamste verantwoordelijkheden als klinisch psycholoog omvatten het uitvoeren van complexe diagnostische onderzoeken, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen op maat, en het bieden van individuele en groepstherapieën aan cliënten met diverse psychische problemen. Daarnaast ben je betrokken bij het superviseren en begeleiden van andere zorgverleners, zoals gz-psychologen en psychologen in opleiding.

Klinisch psycholoog

Uren verdelen

Ja dit is mogelijk. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een FACT-team en een kliniek.

Klinisch psycholoog

Onze doorgroeimogelijkheden

GGZ inGeest biedt verschillende opleidingsmogelijkheden voor klinisch psychologen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit omvat interne trainingen, workshops en cursussen, evenals externe opleidingsmogelijkheden die gerelateerd zijn aan specifieke interessegebieden of specialisaties binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Wat betreft doorgroeimogelijkheden, biedt GGZ inGeest diverse carrièrepaden voor klinisch psychologen. Je kunt doorgroeien naar leidinggevende posities binnen onze organisatie, zoals afdelingshoofd of expertiseleider. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor specialisatie en het ontwikkelen van expertise op specifieke terreinen. Ook bieden we mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek en het volgen van een promotietraject.

 

 

 

Klinisch psycholoog

Opleidingsbudget

Bij GGZ inGeest moedigen we continue professionele ontwikkeling aan. Daarom hebben wij een opleidingsbudget van 1750,- beschikbaar bij een dienstverband van minimaal 24 uur of meer. Uit dit opleidingsbudget worden ook de registratiekosten en nascholing die nodig zijn voor herregistraties en vakliteratuur betaald.

 

 

 

Vragen over dit vakgebied?