Ga naar de inhoud

Verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en regisseren van de behandeling van cliënten met psychische problemen. Je hebt een gespecialiseerde rol binnen het multidisciplinaire behandelteam en voert verschillende taken uit om hoogwaardige zorg te bieden aan cliënten met psychische problemen.

Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

Wat je doet

Bij GGZ inGeest fungeert een verpleegkundig specialist als regiebehandelaar, wat betekent dat deze professional een leidende rol heeft in het behandelproces van cliënten met psychische problemen. De term “regiebehandelaar” verwijst naar de zorgverlener die verantwoordelijk is voor het coördineren en regisseren van de behandeling van een individuele cliënt.

Verpleegkundig specialist

Uren verdelen

Het is mogelijk om je uren te verdelen tussen verschillende clusters en locaties. Je zou je uren kunnen verdelen over meerdere klinieken, meerdere teams of bijvoorbeeld een FACT-team en een kliniek.

Verpleegkundig specialist

Onze doorgroeimogelijkheden

GGZ inGeest is een van de vijftien ggz-instellingen in Nederland die erkend is als opleidingsinstelling voor de opleiding tot verpleegkundig specialist ggz. Het opleidingsprogramma van een leerjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. GGZ inGeest biedt jaarlijks 6 opleidingsplekken aan. Meer weten over de de opleiding tot verpleegkundig specialist? Klik op de knop hieronder!

Verpleegkundig specialist

Opleidingsbudget

Bij GGZ inGeest moedigen we continue professionele ontwikkeling aan. Daarom hebben wij een opleidingsbudget van 1750,- beschikbaar bij een dienstverband van minimaal 24 uur of meer. Uit het opleidingsbudget worden ook de registratiekosten en nascholing die nodig zijn voor herregistraties en vakliteratuur betaald.

Vragen over dit vakgebied?