GGZ-InGeest_HCH-042-0404

Flexpool

De flexpool biedt afwisselend werk voor begeleiders en verpleegkundigen bij diverse klinische afdelingen. Wanneer er plotseling medewerkers uitvallen, vult de flexpool deze gaten op. Wil je kiezen wanneer en waar je werkt? En zoek jij een baan waarbij je zelf je rooster kunt indelen? Dan is werken in onze flexpool echt iets voor jou.

Waarom zou ik kiezen voor de Flexpool?

Door jouw ervaring en expertise kunnen onze collega’s en cliënten jouw hulp goed gebruiken. Onze locaties bevinden zich in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Bennebroek. Door een handige app heb jij een goed overzicht welke diensten er open staan. Jouw eigen rooster samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Screenshot 2020-07-07 at 14.03.35

¨Je leert heel veel in de praktijk, in cursussen en tijdens e-training. Kortom, een unieke kans om op verschillende afdelingen te werken in de psychiatrie en je hart te openen voor cliënten in de GGZ.¨

Tyrell (oud-deelnemer talentpool / begeleider flexpool)

Voor wie is de Flexpool?

De Flexpool bestaat uit begeleiders en verpleegkundigen. Ben je op zoek naar afwisselend werk dan zit je in de Flexpool goed. Het enige wat wij van jou verwachten is zelfstandigheid en enige ervaring in de GGZ. Werk je graag met ouderen, of liever met volwassenen? Werk je liever in Amsterdam, Amstelveen of Haarlem? Werk je graag ochtenden of juist in de avonden? De keuze ligt volledig bij jou!

Hoe werkt de Flexpool?

Je komt in dienst van GGZ inGeest. Samen spreken wij met jou af, wat je minimaal en maximaal aan uren wilt werken. Op basis daarvan stellen wij een min/max contract op en heten je van harte welkom bij de Flexpool.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem nu snel contact met ons op:
088 788 5005
flexpool@ggzingeest.nl

Maak kans op een plek in de talentpool (traineeship)

Stel een vacature alert in