Ga naar de inhoud

Flexpool

De flexpool biedt afwisselend werk voor begeleiders,verpleegkundigen en verzorgenden ig bij diverse klinische afdelingen. Wanneer er (plotseling) medewerkers uitvallen of er tijdelijk vacatureruimte ontstaat, vult de flexpool deze gaten op. Wil je kiezen wanneer en waar je werkt? En zoek jij een baan waarbij je zelf je rooster kunt indelen? Dan is werken in onze flexpool echt iets voor jou.

Flexpool

Kiezen voor de flexpool

Door jouw ervaring, expertise en enthousiasme  kunnen onze collega’s en cliënten jouw hulp goed gebruiken. Onze locaties bevinden zich in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Bennebroek. Via een handige app heb jij een goed overzicht welke diensten er open staan. Jouw eigen rooster samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest. De Flexpool is daarnaast een goede manier om onze klinische locaties en cliënten doelgroepen te leren kennen. Veel Flexpoolers stromen uiteindelijk in binnen een vaste baan op een klinische afdeling, met een regulier dienstverband, zonder min-max contract.

Pas jij bij de flexpool?

De Flexpool bestaat uit begeleiders, verpleegkundigen en verzorgenden IG. Ben je op zoek naar afwisselend werk, dan zit je in de Flexpool goed. Het enige wat wij van jou verwachten is zelfstandigheid en enige ervaring in de GGZ. Werk je graag met ouderen, of liever met volwassenen? Werk je liever in Amsterdam, Amstelveen of Haarlem? Werk je graag ochtenden of juist in de avonden? De keuze ligt volledig bij jou!

Ik wil werken in de flexpool

Welkom bij GGZ inGeest. Samen bespreken we wat je minimaal en maximaal aan uren wilt werken. Op basis daarvan stellen wij een min/max contract op en heten je van harte welkom bij de Flexpool.

Contact

Neem contact op met de flexpool

088 788 5005
flexpool@ggzingeest.nl