Ga naar de inhoud

Vakgebieden en expertises

GGZ inGeest helpt mensen om weer naar vermogen mee te doen in de samenleving. Onze kracht ligt in de samenwerking met partners in de zorg en het sociaal domein, altijd in de driehoek van cliënt, naaste en (zorg)professional. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe psychische problemen. Door wetenschappelijk onderzoek en voortdurende scholing van onze professionals verbeteren we ons behandelaanbod continu. Dát is waar GGZ inGeest voor staat.

Verpleekundige/begeleider mbo

Verpleekundige/begeleider mbo

Als begeleider bij GGZ inGeest bied je cliënten structuur en zorg. Je begeleidt, observeert en signaleert veranderingen in hun fysieke en mentale gesteldheid. Dat doe je niet alleen, maar met een multidisciplinair team van specialisten, verpleegkundigen en begeleiders.

Lees meer
Verpleegkundige/begeleider hbo

Verpleegkundige/begeleider hbo

Als verpleegkundige bij GGZ inGeest bied je cliënten structuur en zorg. Je begeleidt, observeert en signaleert veranderingen in hun fysieke en mentale gesteldheid. Dat doe je niet alleen, maar met een multidisciplinair team van specialisten, verpleegkundigen en begeleiders.

Lees meer
Verpleegkundig specialist

Verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en regisseren van de behandeling van cliënten met psychische problemen. Je hebt een gespecialiseerde rol binnen het multidisciplinaire behandelteam en voert verschillende taken uit om hoogwaardige zorg te bieden aan cliënten met psychische problemen.

Lees meer
Basispsycholoog

Basispsycholoog

Als basispsycholoog bij GGZ inGeest ben je sterk verbonden met de academische wereld. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelingen, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van de mentale gezondheidszorg. Je werkt samen met onderzoekers en clinici uit verschillende disciplines, zodat je jouw kennis en ervaring in kunt zetten voor baanbrekend onderzoek en innovatieve behandelingen.

Lees meer
Gz-psycholoog

Gz-psycholoog

Als gz-psycholoog bij GGZ inGeest ben je sterk verbonden met de academische wereld. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelingen, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van de mentale gezondheidszorg. Je werkt samen met onderzoekers en clinici uit verschillende disciplines, zodat je jouw kennis en ervaring in kunt zetten voor baanbrekend onderzoek en innovatieve behandelingen.

Lees meer
Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Als klinisch psycholoog bij GGZ inGeest ben je een essentieel onderdeel van ons toegewijde team dat zich richt op het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan onze cliënten. Je werkt in een stimulerende en professionele omgeving waar je de kans krijgt om je expertise verder te ontwikkelen en een verschil te maken in het leven van anderen.

Lees meer
Psychiater

Psychiater

Als psychiater bij GGZ inGeest ben je sterk verbonden met de academische wereld. Zo blijf je niet alleen op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelingen, maar draag je ook bij aan de ontwikkeling van de mentale gezondheidszorg. Je werkt samen met onderzoekers en clinici uit verschillende disciplines, zodat je jouw kennis en ervaring in kunt zetten voor baanbrekend onderzoek en innovatieve behandelingen.

Lees meer