Ga naar de inhoud

Doorgroeien

Bij GGZ inGeest ontwikkel je jezelf constant door: op de werkvloer en daarbuiten. We bieden opleidingen aan in samenwerking met universiteiten, hogescholen en mbo-instellingen. Zo werk jij altijd met de nieuwste inzichten en krijgen cliënten de behandeling die het beste bij ze past.

We bieden volop opleidingsmogelijkheden, waaronder opleidingen tot gz-psycholoog, klinisch (neuro-)psycholoog, psychiater, verpleegkundig specialist en verpleegkundige.

Doorgroeien

 

 

Nooit uitgeleerd

Bij GGZ inGeest hechten we veel waarde aan jouw groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wij vinden leren en ontwikkelen een gedeelde verantwoordelijkheid; jij bent de regisseur van je eigen leerproces, terwijl wij je ondersteunen en begeleiden.

In samenwerking met universiteiten, hogescholen en mbo-instellingen bieden we veel verschillende opleidingen aan. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en methoden, én krijgen je cliënten de best mogelijke behandeling. We bieden opleiding tot gz-psycholoog, klinisch (neuro-)psycholoog, psychiater, verpleegkundig specialist en verpleegkundige aan.

Ook binnen je baan blijf je natuurlijk leren en groeien. We hebben een uitgebreid leerplatform waarmee je toegang krijgt tot allerlei trainingen en e-learning modules. Zo word je een expert in je vakgebied en werk je met plezier.

 

Zo gaat het in z’n werk

Zin in een nieuwe uitdaging? Bij ons leer je in de diepte én in de breedte. Zo pakken we dat aan.

 • Leren in de breedte

  Opleiden doen we samen

  Op ons e-learning platform bieden we trainingen en modules voor zorgprofessionals maar ook voor de ondersteunende diensten. Hier word je ook gestimuleerd in je persoonlijke ontwikkeling.

 • Leren in de diepte

  Van ervaring naar expertise

  Of je nou aan het begin staat van je carrière of al langer bezig bent, je kunt altijd verder de diepte in. We bieden supervisie, intervisie, onderwijs en onderzoek – en kijken altijd samen naar wat jij nodig hebt om door te groeien.

 • Inspireren

  De kracht zit in kruisbestuiving

  Bij GGZ inGeest word je intensief begeleid, getraind en opgeleid. Maar minstens zo belangrijk is inspiratie. Die stopt niet na het afronden van een opleiding of cursus, die blijf je elke dag opdoen in elke laag van de organisatie.

En dat is nog niet alles

Jij bent expert in wat je doet. En omdat GGZ inGeest zoveel verschillende specialismes in huis heeft, kom je elke dag in aanraking met andere experts. Dat houdt je werk fris, uitdagend en leerzaam. We investeren veel in de onderlinge kruisbestuiving tussen behandelaren, verpleegkundigen en de ondersteunende diensten. Zo kun je nieuwkomers op je afdeling gaan begeleiden, zelf in opleiding gaan om je verder te ontwikkelen, of juist nieuwe vaardigheden leren die je helpen bij het werk van morgen. Ook werk je altijd met de laatste wetenschappelijke inzichten – of je draagt er zelfs aan bij.

Dit zijn de opleidingen per vakgebied

Vakgebied

Vakgebied