Ga naar de inhoud

Talentpool

Je wilt dolgraag iets betekenen voor mensen die het psychisch even moeilijk hebben. Met jouw talent help je hen om weer deel te nemen aan de samenleving. Je hebt al een opleiding gevolgd in Zorg & Welzijn, maar je mist nog wat ervaring. Ben je nieuwsgierig of je jouw talent ook kunt benutten in de ggz?

GGZ inGeest heeft de talentpool opgericht om talenten zoals jij de kans te bieden om zeven maanden lang werkervaring op te doen. Dit gebeurt op verschillende klinische afdelingen binnen onze organisatie, met intensieve begeleiding en training.

Talentpool

Talentpool

Wat houdt werken in de talentpool in?

Bij GGZ inGeest krijg je de kans om gedurende twee maanden op drie verschillende afdelingen te werken, waarbij je telkens een vaste medewerker als mentor hebt. Door te werken in wisselende diensten krijg je een breed beeld van het werk in de psychiatrie. Onze cliëntenpopulatie is zeer divers, met uiteenlopende psychiatrische ziektebeelden.

In de eerste weken krijg je intensieve training en scholing, gericht op de-escalatie, suïcidepreventie en psychopathologie. Daarnaast word je extra ondersteund door middel van intervisiebijeenkomsten. Zo zorgen we ervoor dat je je goed kunt ontwikkelen en optimaal kunt bijdragen aan de zorg voor onze cliënten.

Als begeleider in de talentpool bied je ondersteuning aan cliënten bij alledaagse activiteiten en help je bij het opstellen van behandelplannen. Je observeert en signaleert veranderingen in de lichamelijke en geestelijke toestand van cliënten.

Talentpool

Wanneer kom je in aanmerking voor de opleiding?

Je hebt een afgeronde opleiding in de Zorg & Welzijn op minimaal niveau 3 en enige werkervaring in de zorg.

Talentpool

Vergoeding

We bieden jou daarvoor een min-max contract voor 16-32 uur. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om in te stromen in één van onze mbo- of hbo- opleidingen. Of je krijgt de mogelijkheid om na zeven maanden een vaste aanstelling als medewerker begeleider te krijgen.

De aanmelding is nu open

Ga naar de vacature en solliciteer!

Dit zijn de

Opleiders

Vragen? Neem dan contact op met onze opleiders.

Praktijkbegeleider

Ina de Boer

06-819 04 399
i.deboer@ggzingeest.nl

Corporate recruiter KIC

Quirine de Lanoy Meijer

06-574 94 345
q.delanoymeijer@ggzingeest.nl