GGZ-InGeest_HCH-044-40540

Werken bij GGZ inGeest

Verpleegkundig specialist GGZ

#watdrijftjou?

“Ik doe dit werk omdat ik er goed in ben. Ik merk dat ik voelsprietjes heb ontwikkeld; dat ik kan aansluiten, iets kan betekenen. Het is mooi om iets te kunnen betekenen voor iemand die heel kwetsbaar is op het moment dat hij of zij wordt aangemeld. Dat ik een tijdje mag meewandelen in zijn of haar leven vind ik iets heel intiems.”

 

Bekijk de video van Marleen (Verpleegkundig specialist GGZ) en Kirsten (Opleider verpleegkundig specialisten) over hun werkzaamheden bij GGZ inGeest.

Screenshot 2020-11-02 at 13.42.18

“Ik vind het een heel mooi idee dat ik iets kan bijdragen aan iemands herstel, en dat diegene het daarna weer zonder mij kan.”

Marleen (Verpleegkundig specialist GGZ)
Screenshot 2020-11-02 at 13.31.19

“Wat mij drijft in het werk is iets te kunnen bijdragen aan anderen, en voor anderen. In de hoop dat iemand zichzelf verder kan ontwikkelen. Ik wil cliënten graag helpen hun leven weer op de rit te krijgen.”

Kirsten (Opleider verpleegkundig specialisten)

Vacatures verpleegkundig specialist GGZ

Bekijk alle vacatures

Contact

Ben je verpleegkundig specialist GGZ en wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze organisatie? We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van recruiters neemt contact met jou op.

Kopie van GGZ-InGeest_HCH-028-0350

Bel mij terug