GGZ-InGeest_HCH-042-0404

Werken bij GGZ inGeest

Psychiater

#Watdrijftjou?

¨In het begin probeerde ik vooral een individu te helpen. Mensen die bij ons komen zijn op een dieptepunt in hun leven beland. Het kunnen bieden van handvatten om uit dat dal te kunnen klimmen vond ik erg mooi; om voor hen het verschil te kunnen maken. De laatste jaren is mijn drijfveer breder geworden. Nu wil ik als polikliniek iets proberen neer te gaan zetten voor een grotere groep mensen.¨

Bekijk de video van Annemiek (Psychiater) en Machteld (Psychiater in opleiding) over hun werkzaamheden bij GGZ inGeest.

Annemieke Dols 3

“Ik vind het werken met de ouderen ontzettend leuk. Vooral de combinatie van de stedelijke problematiek en de link met het VU ziekenhuis is heel uitdagend en variërend. Dat is dan ook de reden dat ik dit werk al tien jaar doe.”

Annemiek (Psychiater)
b45cec3e-0bef-48d2-9067-ddf4e3213e0e

“Voor mij was het een hele bewuste keuzen om naar Amsterdam te komen. Ik wilde een andere regio zien en de randstedelijke problematiek die daarbij hoort. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid dat te combineren met onderzoek.”

Machteld (Psychiater in opleiding)

Vacatures psychiater

Bekijk alle vacatures

Ga naar de Banenmixer!

De Banenmixer

Interesse om bij GGZ inGeest te komen werken, maar zit DE vacature er niet bij? Of wil je direct de ingrediënten doorgeven voor jouw ideale droombaan? Vul onze Banenmixer in en onze recruiters gaan direct voor jou aan de slag!

Contact

Ben je psychiater en wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze organisatie? We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van recruiters neemt contact met jou op.

Kopie van GGZ-InGeest_HCH-040-40534

Bel mij terug