Overige stages

Stages zijn een prachtige manier om te ontdekken of een loopbaan binnen de GGZ bij jou past. Wij bieden hoofdzakelijk stageplekken voor zorgfuncties en in mindere mate voor agogische beroepen.

HBO Verpleegkunde (HBO-V)

Wij werken voor de opleiding HBO Verpleegkunde samen met de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Wil je graag een stageplaats in een van de teams, informeer dan naar de eventuele stageplaatsen bij het stagebureau van de HvA. Hier is men op de hoogte van de beschikbare stageplaatsen bij GGZ inGeest.

Psychologie (Mastertrack Klinische Psychologie)

Wil je graag een stageplaats in een van de teams, informeer dan naar de eventuele stageplaatsen bij het stagebureau van de UvA of VU. Hier is men op de hoogte indien er stageplaatsen beschikbaar zijn bij GGZ inGeest.

Sociaal pedagogische hulpverlening (SPH)

Wij werken voor de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening samen met de Hogeschool Leiden. We hebben beperkt stageplekken op onze locatie Westerpoort in Bennebroek beschikbaar. Wil je graag een stageplek in Westerpoort, informeer dan naar de eventuele stageplaatsen bij het stagebureau van de Hogeschool Leiden. Hier is men op de hoogte van de beschikbare stageplaatsen bij GGZ inGeest.