GGZ-InGeest_HCH-006-40254

Medewerkers vertellen

Screenshot 2020-07-07 at 14.03.35

"De Talentpool is een unieke kans om te gaan werken in de psychiatrie en je hart te openen voor de diverse cliënten in de GGZ."

Tyrell van Leeuwen, oud-deelnemer talentpool / begeleider flexpool
Lees hier zijn hele verhaal van Tyrell
1604582471074

"Wat mij drijft is een veilige omgeving creëren waarin we van elkaar kunnen leren. Een omgeving waar we fouten mogen maken om vervolgens samen te bespreken wat we kunnen doen om een soortgelijke situatie de volgende keer te kunnen voorkomen of anders aan te pakken."

Fedde Makker, Afdelingsmanager High and Intensive Care
Lees hier het verhaal van Fedde & Faizel

"Het uitdagende van de problematiek die ik behandel is dat het zo veelzijdig is. Een deel van de patiënten die wij zien heeft niet zozeer last van een 'psychiatrische ziekte' als wel dat ze 'net iets anders geschakeld' zijn. Een ander deel is juist zeer complex, omdat er bij mensen met autisme en ADHD vaak veel comorbiditeit voorkomt

Nanda Tak, psychiater ASS & ADHD
Lees hier haar hele verhaal van Nanda
1549575792260

“Iedereen staat dicht bij elkaar en is makkelijk benaderbaar, dat maakt het ook zo leuk om voor Prezens te werken. Het is heel afwisselend, want je hebt met een brede doelgroep te maken met milde en matig complexe problematiek. Het overgrote deel van de behandelingen die je doet wordt succesvol afgerond."

Jouke Dugour, afdelingsmanager Prezens
Lees hier het hele verhaal van Jouke
112_1270

'Het leukste vind ik dat ik zowel behandelaar, opleider als onderzoeker kan zijn. Op drie manieren help ik mee om de beste zorg aan te kunnen bieden en kwetsbaren in onze samenleving te kunnen helpen. Ik doe dit bij GGZ inGeest omdat wij al 20 jaar de opleiding tot verpleegkundig specialist aanbieden. Ik bekleed een academische functie en heb bij GGZ inGeest te maken met de stadsproblematiek van Amsterdam. We zijn een betrouwbare organisatie en doen ontzettend veel onderzoek in samenwerking met het VUmc en dat maakt het ontzettend leuk om voor GGZ inGeest te werken.

Els Dozeman, verpleegkundig specialist, waarnemend opleider VS en senior onderzoeker
Lees hier het hele verhaal van Els
4-7 wat doet een coördinerend verpleegkundige

"Het leuke aan werken in Amstelmere is dat het team aanvoelt alsof je in een warm bad terecht komt. Het is een overzichtelijke afdeling en iedereen van alle afdelingen is even vriendelijk naar elkaar."

Cheryl-Ann Mitchell, coördinerend verpleegkundige
Lees hier het hele verhaal van Cheryl-Ann Mitchell
profielfoto

"De reden dat ik voor een functie als begeleider heb gekozen is omdat je meer verantwoordelijkheid draagt. Als begeleider mag je medicatie uitdelen en begeleid je cliënten één op één."

Arjen Doevendans, begeleider bij de Flexpool
Lees hier het hele verhaal van Arjen Doevendans

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk direct onze vacatures