GGZ-InGeest_HCH-006-40254

Medewerkers vertellen

cropped-ggzingeest-favicon.png

"Eerst werd een label als ASS/ADHD als een beperking gezien, bij neurodiversiteit ligt de nadruk op anders zijn. Hoe help je iemand met een 'ander' brein zich staande te houden in dit leven."

Nanda Tak, psychiater
Nanda Tak
OYRA6523 (1)

"Inmiddels kan ik koken voor grote groepen. Ik kook namelijk voor minimaal 20 cliënten. Ik geniet ervan wanneer ik cliënten lekker zie eten en zie dat ze even niet in hun hoofd zitten."

Ellen Tops, vrijwilliger
Ellen vertelt
A Greba

"Ik wilde leren hoe ik de holistische visie in de praktijk kon toepassen. De opleiding tot verpleegkundig specialist heeft me diepgaande kennis gegeven op deze gebieden en heeft me geholpen mijn holistische benadering verder te ontwikkelen en te integreren in mijn werk."

Monica Greba, verpleegkundig specialist
Monica Greba vertelt
112_1270

'Het leukste vind ik dat ik zowel behandelaar, opleider als onderzoeker kan zijn. Op drie manieren help ik mee om de beste zorg aan te kunnen bieden en kwetsbaren in onze samenleving te kunnen helpen. Ik doe dit bij GGZ inGeest omdat wij al 20 jaar de opleiding tot verpleegkundig specialist aanbieden. Ik bekleed een academische functie en heb bij GGZ inGeest te maken met de stadsproblematiek van Amsterdam. We zijn een betrouwbare organisatie en doen ontzettend veel onderzoek in samenwerking met het VUmc en dat maakt het ontzettend leuk om voor GGZ inGeest te werken.

Els Dozeman, verpleegkundig specialist, waarnemend opleider VS en senior onderzoeker
Lees hier het hele verhaal van Els
4-7 wat doet een coördinerend verpleegkundige

"Het leuke aan werken in Amstelmere is dat het team aanvoelt alsof je in een warm bad terecht komt. Het is een overzichtelijke afdeling en iedereen van alle afdelingen is even vriendelijk naar elkaar."

Cheryl-Ann Mitchell, coördinerend verpleegkundige
Lees hier het hele verhaal van Cheryl-Ann Mitchell
profielfoto

"De reden dat ik voor een functie als begeleider heb gekozen is omdat je meer verantwoordelijkheid draagt. Als begeleider mag je medicatie uitdelen en begeleid je cliënten één op één."

Arjen Doevendans, begeleider bij de Flexpool
Lees hier het hele verhaal van Arjen Doevendans

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk direct onze vacatures