GGZ-InGeest_HCH-006-40254

Werken bij GGZ inGeest

Begeleider

#watdrijftjou?

¨Het contact met mensen. Hoe grote verschil tussen hoe slecht iemand kan binnenkomen en hoe goed ze ook weer weg kunnen gaan. Dat motiveert mij. Maar het zit ook in kleine succesmomentjes. Met sommige mensen stel je doelen per dag. Voor een ander kunnen dat misschien kleine dingen zijn, maar voor een cliënt zijn het grote stappen.¨

 

Bekijk de video van Roudile (Maatschappelijk werker en coördinerend begeleider) over zijn werkzaamheden bij GGZ inGeest.

“Ik vind de diversiteit binnen het team van GGZ inGeest uniek. Jong en oud, verschillende achtergronden. Ook de samenstelling van de groep cliënten is heel divers; het is een doorsnede van de samenleving. Diversiteit in de samenwerking is ook heel fijn; iemand met heel veel ervaring kan veel toevoegen, maar ook weer leren van iemand die net van de opleiding komt.”

Roudile (Maatschappelijk werker & coördinerend begeleider)
GGZ-InGeest_HCH-012-40274

“Het is fijn dat je als patiënt bij GGZ inGeest zoveel verschillende mensen om je heen hebt die je kunnen helpen. Dat je weet waar je naartoe kunt met je vragen, dat je je niet vergeten voelt en dat je op elk gebied steun ervaart.”

Joost (Coördinerend begeleider)

Vacatures begeleider

Bekijk alle vacatures

Contact

Ben je begeleider en wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze organisatie? We komen graag in contact met jou. Uiteraard is het geen probleem om jou te bellen! Laat gerust een terugbelverzoek achter en één van recruiters neemt contact met jou op.

GGZ-InGeest_HCH-031-40484

Bel mij terug