Ga naar de inhoud
16-36 uur/wk
Amstelveen
€ 4108,- / € 6264,- bruto p.m.

Gz-psycholoog polikliniek persoonlijkheidsstoornissen en cptss

16-36 uur/wk
Amstelveen
€ 4108,- / € 6264,- bruto p.m.

In het kort

Werk als gz-psycholoog in een multidisciplinair team met een focus op persoonlijkheidsstoornissen en cptss. Draag bij aan hoogwaardige behandelingen, terwijl je onze visie op toegankelijke, gespecialiseerde ggz helpt vormgeven. Jouw expertise maakt het verschil voor onze cliënten!

Passende zorg voor jouw cliënten

  • Je komt te werken op de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen en complexe trauma. Het team van de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen wordt opnieuw opgebouwd. Als GZ psycholoog speel je een sleutelrol bij het opbouwen van een dynamisch en toegewijd behandelteam. Je brengt niet alleen klinische expertise in, maar ook je energie om een positieve werkcultuur te creëren en te onderhouden.

  • Er worden evidence based behandelingen aangeboden aan cliënten met complexe problematiek. Het behandelaanbod voor persoonlijkheidsproblematiek bestaat voornamelijk uit schematherapie, zowel in groepen als individueel. Het trauma aanbod bestaat uit EMDR en IE. Deze behandeling wordt individueel gegeven maar ook in carrouselvorm, een intensieve behandeling waarbij cliënten meerdere keren per week langskomen voor een behandeling bij verschillende behandelaars. Deze "trauma trein" kan ook clusteroverstijgend worden gegeven samen met collega’s van andere poli’s en/of FACT. Dit is het nieuwe trauma zorgpad dat nu binnen GGZ inGeest wordt uitgerold.

  • Op locatie Amstelveen is ook een klinische behandelvorm voor PTSS, waarbij cliënten een week zijn opgenomen en in die week intensieve traumabehandeling krijgen. Hier kunnen we onze cliënten naar verwijzen.

Passende werkomgeving voor jou

  • We bieden je een uitdagende rol in de opbouw van een nieuw team, waarbij er veel ruimte is voor professionele groei en ontwikkeling met de focus op innovatie en samenwerking.

  • Als gz-psycholoog bij de polikliniek persoonlijkheidsstoornissen en cptss werk je in een multidisciplinair team. Je neemt deel aan multidisciplinaire teamoverleggen en behandelplanbesprekingen. Een belangrijk deel van jouw werkzaamheden bestaat uit het geven van evidence-based behandelingen volgens de geldende richtlijnen, zoals schematherapie, zowel in groepen als individueel, EMDR en IE.

  • Je verricht intakes, stelt behandelplannen op en draagt zorg voor de uitvoering daarvan. Daarnaast voer je individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit, gericht op het tot stand brengen van veranderingen in cognities, psychische belevingen en het gedrag van de cliënten.

  • Als expert bied je consultatie en advies aan andere teamleden bij complexe casuïstiek. Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren en innoveren van zorg aan onze cliënten. Tevens bied je werkbegeleiding en supervisie aan psychologen in opleiding tot gz-psycholoog.

Ook belangrijk

  • Je bent BIG geregistreerd als gz-psycholoog.

  • Je krijgt de mogelijkheid om in te stromen in de opleiding tot klinisch psycholoog.

  • De functie is ingeschaald in FWG 65 cao ggz.

  • Bekijk alle arbeidsvoorwaarden.

Locatie Amstelmere

Dit is waar je gaat werken

Op onze locatie Amstelmere in Amstelveen hebben wij FACT teams, klinieken, poliklinieken en Prezens.
1

Ook een dag meelopen?

Vraag een meeloopdag aan

De mogelijkheden voor jou

Bij GGZ inGeest helpen we mensen om weer naar vermogen mee te doen in de samenleving. Onze diverse behandelingen en innovatieve programma’s bieden niet alleen cliënten de kans om te groeien, maar ook onze medewerkers. Heb jij een passie voor de zorg? Ontdek de vele mogelijkheden binnen ons team en bekijk onze openstaande vacatures. Samen maken we het verschil.

Direct solliciteren

Enthousiast? Reageer dan direct via de knop ‘Solliciteer direct’.

Inhoudelijke vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Yvonne Barendregt (Afdelingsmanager) via 06-82153203 of y.barendregt@ggzingeest.nl