Ga naar de inhoud
32-36 uur/wk
Amsterdam
€ 2737,- / € 4263,- bruto p.m.

Psychodiagnostisch medewerker polikliniek depressie (TOPGGz)

32-36 uur/wk
Amsterdam
€ 2737,- / € 4263,- bruto p.m.

In het kort

Ben jij klaar om onze cliënten te ondersteunen in een cruciale fase van hun leven? GGZ inGeest zoekt een psychodiagnostisch medewerker. Werk in een TOPGGz-gecertificeerd team, blijf verbonden met de academische wereld en draag bij aan innovatieve behandelingen. Blijf je ontwikkelen bij ons en maak een verschil met jouw passie en kennis.

Passende zorg voor jouw cliënten

  • Je komt te werken op de polikliniek depressie met het TOPGGz keurmerk, wat inhoudt dat wij zeer gespecialiseerde cliëntenzorg combineren met het ontwikkelen van nieuwe behandelmethoden, wetenschappelijk onderzoek en structurele kennisoverdracht.

  • Deze polikliniek biedt gespecialiseerde zorg aan volwassenen vanaf 18 jaar met depressieve klachten die specialistische of hoogspecialistische zorg vragen doordat de klachten langdurig bestaan, complex zijn, bijvoorbeeld doordat er ook andere psychische aandoeningen of lichamelijke ziekten meespelen, of niet afgenomen zijn door eerdere behandelingen in de ggz. Op deze polikliniek krijg je te maken met een rijke diversiteit aan cliënten. Naast de uiteenlopende hulpvragen lopen ook de leeftijd, achtergrond en maatschappelijke omstandigheden uiteen.

  • Op de polikliniek staan wij voor diagnostiek en behandelingen waar evidentie voor is, evenals voor een aanbod dat zowel inhoudelijk als qua intensiteit ‘op maat’ kan worden gemaakt. Dit aanbod wordt in nauwe samenwerking met de academische werkplaatsen voortdurend onderzocht en verbeterd.

  • Je maakt deel uit van een ondernemend multidisciplinair team van professionals bestaande uit psychiaters, verpleegkundig specialisten, klinisch psychologen, gz-psychologen, basispsychologen, verpleegkundig specialist in opleiding en een psychiater in opleiding die nauw met elkaar samenwerken.

  • Met jouw expertise in psychodiagnostiek en je betrokkenheid bij de zorg voor onze cliënten, lever je een bijdrage aan het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Passende werkomgeving voor jou

  • Als psychodiagnostisch medewerker ben je een belangrijke schakel in het diagnosticeren van psychische problematiek. Je werkt onder supervisie en samen met een team van ervaren psychologen, psychiaters en andere behandelaren om een compleet beeld te vormen van de cliënten en hun hulpvragen.

  • Je neemt diverse psychodiagnostische tests en onderzoeken af, zoals intelligentie-, neuropsychologische, en persoonlijkheidsonderzoeken. Hierbij zorg je voor een zorgvuldige afname volgens de gestandaardiseerde procedures.

  • Je zorgt ervoor dat cliënten zich op hun gemak voelen tijdens de testafnames en biedt ondersteuning waar nodig. Je observeert gedrag en noteert relevante gegevens die van belang kunnen zijn voor de verdere diagnostiek en behandeling.

  • Je bent verantwoordelijk voor het scoren van de tests en het verwerken van de uitkomsten in overzichtelijke rapportages. Je analyseert de resultaten nauwkeurig en stelt onder supervisie van de regiebehandelaar een conclusie op die bijdraagt aan de diagnostische beeldvorming.

  • Je vindt het leuk om mee te denken over de verdere invulling en vormgeving van deze nieuwe, unieke functie binnen onze organisatie, met ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Ook belangrijk

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding toegepaste psychologie, psychologisch medewerker/psychodiagnostisch werker of een vergelijkbare opleiding.

  • Inschrijving met een plus-registratie in het register voor ‘psychodiagnostisch werkenden’ met daarbij de aantekening ‘hbo-opleiding psychodiagnostiek’.

  • Je hebt kennis en ervaring met het afnemen van bijvoorbeeld CAPS en SCID-5-P of bent bereid om dit te leren.

  • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

  • De functie is ingeschaald in FWG 50 cao ggz.

  • Bekijk alle arbeidsvoorwaarden.

Locatie De Nieuwe Valerius

Dit is waar je gaat werken

Op onze locatie De Nieuwe Valerius hebben wij klinieken, poliklinieken en een FACT team.
1

Ook een dag meelopen?

Vraag een meeloopdag aan

De mogelijkheden voor jou

Bij GGZ inGeest helpen we mensen om weer naar vermogen mee te doen in de samenleving. Onze diverse behandelingen en innovatieve programma’s bieden niet alleen cliënten de kans om te groeien, maar ook onze medewerkers. Heb jij een passie voor de zorg? Ontdek de vele mogelijkheden binnen ons team en bekijk onze openstaande vacatures. Samen maken we het verschil.

Direct solliciteren

Enthousiast? Reageer dan direct via de knop ‘Solliciteer direct’.

Inhoudelijke vragen?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Margot van der Wart (Afdelingsmanager) via 06-41655870 of M.vanderwart@ggzingeest.nl