Kopie van GGZ-InGeest_HCH-028-0350

Dit bieden wij jou

Wij bieden onze collega’s gevarieerd werk in een professionele werkomgeving.

Wetenschappelijk onderzoek
Bij GGZ inGeest houden meer dan 150 medewerkers zich bezig met wetenschappelijk onderzoek. Deze tak is stevig verankerd in ons werk, waarbij wij intensief samenwerken met Amsterdam UMC, locatie VUmc. We hebben academische werkplaatsen waar onderzoek, zorg en opleiding samenkomen. Op een aantal locaties waar we wetenschappelijk onderzoek doen, hebben we zelfs het keurmerk TOPGGz gekregen! Wat we leren van ons onderzoek, passen we zo snel mogelijk toe in onze behandelingen.

Vitaliteit
Als medewerker in de zorg zet je je elke dag in voor anderen. Maar hoe goed zorg jij voor jezelf? Het is belangrijk om daar geregeld bij stil te staan. GGZ inGeest heeft daarom een breed aanbod met betrekking tot vitaliteit en werkplezier; het is voor alle medewerkers beschikbaar. Het aanbod varieert van loopbaanoriëntatie en vitaliteitsscan tot workshops en coaching.

GGZ inGeest academy
GGZ inGeest biedt in samenwerking met universiteiten en hogescholen vele opleidingsmogelijkheden. Zo blijf je jezelf ontwikkelen, werk je volgens de nieuwste inzichten en krijgt de patiënt de behandeling die het beste past. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, waaronder de opleiding tot gz-psycholoog, verpleegkundige en klinisch psycholoog. Daarnaast biedt GGZ inGeest mogelijkheden voor bij- en nascholing, zoals cursussen, congressen en supervisie en/of intervisie.

Onze locaties
We werken op alle locaties in een ‘state-of-the-art’ digitale werkomgeving in de cloud. Onze onderzoeksafdeling en de ondersteunende diensten zitten in Amsterdam. De behandellocaties van GGZ inGeest zitten in Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Bennebroek. Behandelaren, begeleiders en verpleegkundigen van GGZ inGeest werken in en vanuit al deze plaatsen. Er is dus bijna altijd wel een locatie bij jou in de buurt!

Teamsamenstelling
GGZ inGeest wil graag een diverse en inclusieve organisatie zijn voor behandelaren en cliënten. Diversiteit is een kracht die we inzetten om betere resultaten te behalen binnen onze zorg, door aandacht en respect voor iemands achtergrond en overtuigingen centraal te stellen. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van de regio waarin wij actief zijn, met alle verschillen.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk direct onze vacatures