Ga naar de inhoud

GGZ inGeest zoekt geestverwanten

De afgelopen tijd werkten we hard aan onze werkgeverspositionering. Samen met nieuwe en bestaande collega’s gingen we de diepte in om ons onderscheidende vermogen goed aan de buitenwereld te kunnen presenteren. Want de druk op de zorg is hoog, en we kunnen ervaren en onervaren talent goed gebruiken.

Als je bij GGZ inGeest gaat werken wéét je dat je bijzonder werk gaat doen. Maar als je nog in de oriënterende fase zit, kun je wel een zetje in de goede richting gebruiken.

Daarom gaan we vanaf deze week campagne voeren om nieuwe collega’s te werven: #geestverwanten. Geestverwanten gaan voor elkaar door het vuur, weten van wanten, zijn echte specialisten en raken nooit uitgeleerd. Beschik je over de karaktereigenschappen die we in de campagne laten zien? Dan ben je zomaar geschikt voor de baan van je leven. Je komt de campagne de komende tijd veelvuldig tegen op straat, in de buurt van de klinieken, en op social media.

Zij die zinvol werk willen doen

We maakten de campagne in onze eigen klinieken, met de #geestverwanten die al bij GGZ inGeest werken. De thuisbasis van de campagnebeelden is deze website. Hier laten we zien wat we doen en in welke klinieken je ons vindt. Hier zie je hoe we innoveren, onderzoeken, samenwerken en behandelen. Hoe er wordt geleerd, gelachen en geleefd. Al onze vacatures, opleidingen en doorgroeimogelijkheden vind je hier.

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw toekomst bij GGZ inGeest? Lees wat onze collega’s zo bijzonder aan hun werk vinden, bekijk onze vacatures, of neem contact op met één van de recruiters .

Benieuwd welke rol bij jou past?